BİST
9.771
ALTIN
2.725,36
DOLAR
33,98
STERLİN
44,73
EURO
37,73

Yalım Zamlarla Devam Ediyor

Uşak'ta ücretsiz olan Çocuk Kente giriş bundan sonra para ile, CHP'li Uşak belediye Başkanı Özkan Yalım ve CHP’li Uşak Belediye Meclis üyelerinin oylarıyla Çocuk Kent'e giriş 25 TL oldu.

03 Mayıs 2024 Cuma 21:14
Yalım Zamlarla Devam Ediyor

Uşak Belediye Meclisi dünden kalan görüşmelerine bugün devam etti.

CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım başkanlığında toplanan Uşak Belediye Meclisinde gündeme damgasını yine nyapılan zamlar vurdu.

Toplantıdan Belediyeye ait Düğün Salonları, Dokur evi halı dokuma ücretleri , Spor kursları , Bilbordlar , Halı saha , Yüzme Havuzu , Veteriner Ücretleri , Spor Ücretleri gibi bir çok hizmete yeni zamlar çıktı.

Zamlar içersinde en çok şaşkınlık uyandıranda bir önceki dönem, Uşak Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Çakın tarafından açılışı yapılan, Kalfa Korusu’ndaki Çocuk Kent'in girişinin ücretli olması oldu.

Çocuk Kent'in ücretli olması tepki çekerken, Park içersindeli aktiviteden yararlanmak isteyen 0/7 yaş üstü 25 lira giriş ücreti verecek.

Karar Belediye Meclisinde AKP , İYİ Parti , MHP oyları ile red edilirken CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin çokluğu ile kabul edildi.


 

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.