BİST
9.976
ALTIN
2.827,58
DOLAR
34,01
STERLİN
45,31
EURO
38,03

Başkan Vekili Olunca Farklımı Oluyor?

Uşak Belediyesi Başkan Vekili Çağlar Saman'cıya sormak gerek, "Sayın Samancı Yeşil alan konusunda tavrınız Mimarlar Odası Başkanı olunca farklı Uşak Belediyesi Başkan Vekili olunca farklımı oluyor"

13 Eylül 2024 Cuma 20:41
Başkan Vekili Olunca Farklımı Oluyor?

Bölme'de içersinde geniş tenis kortlarınında kurulu olduğu 140 metrekare büfe Uşak Belediyesi’nin resmi internet sitesinde ihaleye çıktı.

Gazateci Ali Araslı ücretli olanak tenis kurslarının verildiği bölgenin planda yeşil alan olarak görüldüğünü paylaştı. 

Haberde.

Bölme’de yaklaşık 10 yıl önce kurulan ve dönemin Bölme Belediyesi tarafından kiraya verilen alanda tenis kulübü yer aldığı şu anda kiralanmak istenen 140 metrekare büfenin yer aldığı alanda ücretli olanak tenis kurslarının verildiği ve bölgenin planda yeşil alan olarak görüldüğü, Uşak Belediyesi’nin ihale ilanında söz konusu bölgenin yeşil alan olduğu için parsel ve ada bilgilerinede ilginç bir şekilde not düşüldüğü ada ve parsel bilgileri olarak “Kurşunluk Mahallesi 286 ve 311 Ada arası” ifadesine dikkat çekildiği ve TKGM’nin haritasında söz konusu bölgenin kayıt dışı çıkmasının ise yeşil alan olmasından kaynaklandığı öğrenildiği yazıldı.

Haber devamında

Mimarlar Odası Başkanlığı döneminde yeşil alanların halka açık olduğunu sıkı bir şekilde savunan CHP’li Meclis Üyesi Çağlar Samancı'nın Belediye Başkan Vekili sıfatıyla imza attığı belirtilirken, Başkan Vekili Çağlar Samancı'nın 2024 yerel seçimlerinden önce sık sık basına verdiği demeçlerde, yeşil alanların halkın malı olduğunu savunduğunu yazıldı.

Kamuoyunda ihaleden haberdar olan bir çok vatandaşın aklına

"Sayın Samancı Yeşil alan konusunda tavrınız Mimarlar Odası Başkanı olunca farklı Uşak Belediyesi Başkan Vekili olunca farklımı oluyor" sorusu geldi.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 13.09.2024 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.