BİST
9.587
ALTIN
2.823,99
DOLAR
34,01
STERLİN
44,99
EURO
37,91

Piyasa Değeri 3 Buçuk Milyon Liralık Operasyon

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçları ile mücadele ekipleri tarafından yapılan ve piyasa değeri 3 buçuk milyon lira olarak belirlenen 2 ayrı operasyonda tarihi eser ve kaçak sigara yakalandı, yapılan sigara operasyonunda kaçak sigaraların tırda nasıl saklandığını görenler pes dedi.

07 Eylül 2024 Cumartesi 13:24
Piyasa Değeri 3 Buçuk Milyon Liralık Operasyon

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçları ile mücadele ekipleri tarafından yapılan 2 ayrı operasyonda tarihi eser ve kaçak sigara yakalandı yapılan sigara operasyonunda kaçak sigaraların tırda nasıl saklandığını görenler pes dedi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan basın açıklamasında.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçları ile mücadele ekipleri tarafından yapılan 2 ayrı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 3.500.000 TL olan toplam;

2.020.000 adet Kaçak Dolu Makaron,

61 adet Tarihi Sikke,

8 adet Tarihi Obje ele geçirildiği bilgisi paylaşıldı.

Yapılan diğer operasyon görüntülerinde kaçak sigaraların kerestelerin içine nasıl saklandığını görenler pes dedi.

Edinilen bilgiye göre bahse konu operasyonla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet ve 2863 Sayılı Tarihi Eser Kaçakçılığı ” suçları kapsamında adli işlem başlatılmıştır.denildi.

Haber/ Ahmet Itil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 07.09.2024 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.