BİST
9.954
ALTIN
2.828,07
DOLAR
34,03
STERLİN
45,24
EURO
37,99

Uşak'ta Yakalandı

Hakkında 45 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan müteahhit Uşak'ta yakalandı.

18 Eylül 2024 Çarşamba 18:56
Uşak'ta Yakalandı

 İzmir, Afyonkarahisar, Muğla ve Uşak'ta yargılandığı davalarda kesinleşmiş 45 yıl hapis cezası bulunan müteahhit, Uşak'ta yakalandı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 4 ayrı davada toplam 45 yıl hapis ve 210 bin 500 lira adli para cezası kesinleşen müteahhit İsmail Ergül'ün (48) yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, "nitelikli dolandırıcılık", "bilişim sistemi üzerinden dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından hapisle cezalandırılan, ayrıca 33 suç kaydı bulunan, ikamet adresi Kütahya'da olan hükümlünün Uşak'ta saklandığını belirledi. Uşak Bozkurt Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki bağ evine baskın yapan ekipler, bu kişiyi yakaladı.

Kütahya'ya getirilen hükümlü, emniyet ve adliyedeki işlemlerin ardından Kütahya T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.